Meteen naar de inhoud
Home ยป NEWS! NIEUW PLAN 2024!

NEWS! NIEUW PLAN 2024!

Vandaag is het alweer November.. het jaar is merendeels voorbij en iedereen maakt alweer nieuwe autosport plannen voor 2024. Ook wij bij VWT zijn druk met nieuwe plannen voor volgend jaar!

Vandaar dat we het tijd vonden worden om deze plannen met onze klanten te delen, maar eerst willen we jullie graag uitleggen hoe deze plannen ontstaan zijn:

November is de maand waarin in 2018, precies 5 jaar geleden, Crossbanden.com onderdeel werd van VWT.

In deze 5 jaar hebben we als VWT hiermee heel veel nieuwe klanten op gedaan. Zowel door de verkoop van crossbanden op, maar ook zeker buiten de crossen.

Veel van deze klanten kwamen bij ons voor een band, maar hebben daardoor kunnen zien dat VWT veel meer is dan alleen crossbanden.com!

De VWT werkplaats, en VWT Autosport showroom voor alle verdere autosportartikelen, werd door veel klanten bekeken als ze langs kwamen voor een setje banden. De werkplaats waar we de banden monteren en velgen bewerken, maar waar we vooral ook druk zijn met het produceren van rolbeugels, sprinterframes, onderdelen, en het compleet afbouwen van autoโ€™s voor de autocross en meer!

Na 5 jaar weten dan ook meer en meer van deze klanten onze werkplaats en showroom te vinden. Dit zorgt dan ook elk jaar voor een steeds drukkere planning, wat het voor ons steeds lastiger maakt om al onze klanten de service te geven die we graag willen.

Zeker tijdens de service en verkoop op de vele crossen word het voor ons elk jaar lastiger om alle klanten een goede service te geven.

Naast onze verkoopwagen hebben we het op de crossen ook steeds drukker met service en advies aan klanten die er voor kiezen, of mogelijk gaan kiezen, om met een van onze VWT sprinterframes te gaan rijden. Waarbij een goede service en zeker de tijd nemen voor goed advies de basis is voor het succes van deze klanten in de cross.

Daarnaast kost vooral de verkoop van banden op de crossen ons 1 a 2 dagen extra werk per week, die we dan niet in de werkplaats kunnen inplannen. Denk aan het inladen, uitladen, schoonmaken en onderhouden van de grote verkoopwagen met daarin alle banden.

Vandaar dat we dan ook besloten hebben om voor 2024 een nieuw plan te maken:

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐˜‡๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป!

Na 5 jaar als โ€˜bandenboerโ€™, kunnen we niet ineens helemaal stoppen met de verkoop van banden. Vandaar dat het plan is om enkel met de verkoop op de crossen te stoppen. En banden hierdoor tegen nog betere prijzen te blijven aanbieden op onze site!

Crossbanden.com zal dus blijven staan op onze site, waar banden nog steeds te bestellen zullen zijn. Daarnaast kunnen op de site, of per whatsapp, bestelde banden en velgen nog steeds door ons meegenomen worden naar alle crossen waar we heen gaan met de VWT Autosport verkoopwagen.

De verkoopwagen zal dus wat kleiner worden, en de bandenbus zal worden verkocht. Want we gaan niet meer ruim 300 banden mee naar de cross nemen. Alle verdere autosportartikelen, welke we dagelijks verkopen op de site, in onze showroom en inbouwen in onze werkplaats, zullen wel nog gewoon in onze nieuwe verkoopwagen op de crossen terug te vinden zijn!

En vergeet dus niet!! Banden bestellen mag dus altijd, we nemen ze nog altijd even graag voor jullie mee naar de crossen!

Hebben jullie nog vragen over ons nieuwe plan? Of wil je laten weten wat je hiervan vind? Laat het ons dan zeker even weten in een reactie hieronder.

Als laatste willen we al onze vaste klanten van de afgelopen 5 jaar heel erg bedanken, en we hopen jullie allemaal in 2024 weer terug te zien! Dit op de cross voor bestelde banden of autosportartikelen, maar ook zeker in onze werkplaats of showroom!

๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—ฉ๐—ช๐—ง,

Marc van Wijlen

Luc van Wijlen

Tess Voortman

Liesbeth van Wijlen