Meteen naar de inhoud
Home ยป VWT SPRINTER FRAMES!

VWT SPRINTER FRAMES!

Na enkele jaren zelf actief te zijn in de sprint1600 klasse, wat voor ons budget alleen haalbaar is door bijna alle onderdelen in eigen werkplaats te maken en verbeteren, ontstond het idee om naast rolkooien nu ook betaalbare sprinter frames te gaan produceren!

Door het rustige Covid-19 seizoen nam dit idee een stroomversnelling, zoals de oplettende kijkers al hebben kunnen zien en lezen op Facebook, werd er gestart met het maken van een mal, het investeren in een buigmachine voor 25CRM04 buizen en het uitwerken van ideeรซn.

Dit alles ging voor ons sneller dan verwacht nadat vaste klant Kevin van der Lugt onlangs interesse toonde om VWT001, die inmiddels op de mal staat, van ons over te nemen.. We willen bij deze Kevin dan ook nogmaals bedanken voor het vertrouwen in ons werk. Inmiddels worden de laatste nieuwe ideeรซn uitgewerkt en is er een begin gemaakt aan de afbouw van VWT001!

Binnenkort zal hier meer informatie te lezen zijn over dit VWT Sprinter frame project, inmiddels ook interesse? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!